Izvēlne Izvēlne
LV

AUTO ATPIRKUMS, TRADE-IN UN KOMISIJAS TIRDZNIECĪBA

Iegādājoties jaunu vai lietotu automašīnu vienmēr ir jāatbild uz jautājumu – ko Tu darīsi ar savu esošo automašīnu, ja vien iegādājamais auto nav Tavs pirmais. Tev iespējams, ka vienlīdz svarīgi ir gan ātri un pēc iespējas izdevīgāk pārdot savu esošo auto. Mums ir risinājums, kas saucas auto atpirkums jeb globāli tas tiek dēvēts par Trade-In. Tas nozīmē, ka iegādājoties jaunu vai lietotu auto oficiālajā pārstāvniecībā, esošais klienta auto var tikt iekļauts kā daļa no maksājuma par Tavu nākošo auto. 

Mēs zinām, cik laikietilpīgs un sarežģīts var būt automašīnas pārdošanas process, ja ar to nenodarbojies ikdienā! Ja nav laika gaidīt, kamēr auto tiks pārdots vai vienkārši nevēlies personīgi iesaistīties pārdošanas procesā, mums ir risinājums – mēs to atpirksim! Laiks ir nauda un mūsu darbs ir ietaupīt klientu laiku, ko viņi var veltīt gan savam darbam, gan atpūtai un vaļaspriekiem. Tāpat mēs varam palīdzēt, ja Tu vienkārši vēlies pārdot savu auto.

VĒLOS PIEDĀVĀJUMU!

KĀ ATPĒRK AUTO?

1. Pārdod savu auto mums! Sazinies ar mūsu pārdošanas konsultantu un piesaki savu auto diagnostikai/ vērtēšanai - zvanot pa tālruni 67204746 (Rīga) vai 63483930 (Liepāja), rakstot e-pastu info@amserv.lv (Rīga), liepaja@amserv.lv (Liepāja), lai noteiktu precīzu atpirkuma summu.  Ierodoties personīgi (bez veikta diagnostikas/ vērtēšanas pieraksta) jebkurā no Amserv Grupas autocentriem – AMSERV MOTORS Rīgā, Krasta ielā 3 vai AMSERV LIEPĀJA Liepājā, Brīvības ielā 146b varēsim pateikt tikai aptuveno vērtējuma (atpirkuma) summu. 

2. VEICAM AUTO DIAGNOSTIKU. Tev ērtā un iepriekš saskaņotā laikā Amserv servisa speciālisti veiks kompleksu pirmspārdošanas diagnostiku Tavai automašīnai, lai novērtētu tās tehnisko un vizuālo stāvokli. 

3. SAGATAVOJAM VĒRTĒJUMU. Pēc automašīnas diagnostikas, mūsu speciālisti, pamatojoties uz Tava auto tehnisko un vizuālo stāvokli, izlaiduma gadu un nobraukumu, operatīvi sagatavos vērtējumu. 
 Mēs izteiksim Tev vērtējumā reālu un tirgus situācijai atbilstošu piedāvājumu Tava auto atpirkumam.

4. SAŅEM NAUDU! Tiklīdz būsim vienojušies par Tavas automašīnas atpirkuma cenu, mēs veiksim samaksu par Tavu auto. Ja vienlaikus Tu iegādāsies jaunu vai lietotu automašīnu no Amserv, esošā auto atpirkuma summa vai daļa no tās var tikt attiecināta uz Tava nākamā Toyota automobiļa darījumu. Šāds darījums arī ir Trade-In.

AUTO ATPIRKUMS - VIENKĀRŠĀKS PAR VIENKĀRŠU!

Atceries!  Visiem uz Tavu automašīnu attiecināmajiem obligātajiem maksājumiem (nodevas, nodokļi, sodi par administratīvajiem un ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, ja tādi ir piemēroti), ir jābūt samaksātiem pirms automašīnas atpirkuma darījuma.

KAS IR KOMISIJAS TIRDZNIECĪBA?

Ja vēlies pārdot savu automašīnu par noteiktu cenu, nezaudē laiku un naudu, bet izmanto īsto brīdi nodot automašīnu Amserv komisijas tirdzniecībā. Mēs palīdzēsim pārdot Tavu auto neatkarīgi no tā markas, modeļa un izlaiduma gada. Izmanto mūsu ilgo pārdošanas pieredzi un mūsu rīcībā esošo potenciālo klientu datu bāzi! 

PAMATPRASĪBAS AUTOMAŠĪNAI

- Pirms automašīnas pieņemšanas komisijas tirdzniecība, automašīnai jābūt tehniskā kārtībā un noņemtai no uzskaites.
- Automobilim pirms pārdošanas jābūt veiktai diagnostikai Amserv servisā. 
- Automašīnas tehniskās apskates derīguma termiņam ir jābūt vēl vismaz 3 mēneši no brīža, kad auto tiek pieņemts komisijas tirdzniecībā. Ja tehniskās apskates derīguma termiņš izbeidzas laikā, kad auto atrodas komisijas tirdzniecībā, tās īpašniekam (turētājam) ir nekavējoties par saviem līdzekļiem jāveic tehniskā apskate.
- Automašīnai jābūt nokomplektētai ar sezonai un drošības standartiem atbilstošām riepām.
- Automašīnai jābūt uzpildītai ar degvielu (vismaz 1/4 no kopējā degvielas tvertnes tilpuma).
- Automašīnai ir jābūt aprīkotai ar standarta aprīkojumu (t.sk., rezerves ritenis vai remonta komplekts, visi paklājiņi, instrumentu komplekts un avārijas trīsstūris).

KOMISIJAS TIRDZNIECĪBAS NOTEIKUMI

- Komisijas maksa ir noteikta 6% apmērā no automašīnas vērtības, taču ne mazāk kā 600.00 EUR (ar PVN 21%).
- Stāvvietas maksa ir noteikta 3.50 EUR/dienā, ja tiek pārtraukts komisijas pārdošanas līgums pirms auto ticis pārdots.