Izvēlne Izvēlne
LV

Amserv Liepāja kļuvis par autorizētu Toyota tirdzniecības pārstāvi

31.05.2024

Vēju un jūras pilsētā Liepājā šī gada siltais maijs jo īpaši patīkams – līdz ar vasaru tas atnesis lieliskas vēstis no "Amserv Liepāja" autosalona, kas kļuvis par autorizētu Toyota tirdzniecības pārstāvi un pirmo autocentru Latvijā, kur ieviesta jaunā Toyota mazumtirdzniecības koncepcija vēl izcilākai klientu apkalpošanas kvalitātei. 

Amserv un Toyota ir kurzemniekiem iecienīti zīmoli. Ļoti daudzi reģiona uzņēmēji un zemnieku saimniecības ir izvēlējušies saviem autoparkiem tieši Toyota spēkratus, un plašais klientu loks ilgus gadus apkalpots autorizētajā Toyota servisa centrā – "Amserv Liepāja", kura jaunais statuss līdz šim jau tā augsto klientu kvalitātes apkalpošanas latiņu tagad paceļ nākamajā līmenī. "Amserv Liepāja", kas ir SIA “Amserv Motors” filiāle Liepājā, no autorizēta Toyota zīmola servisa ar šā gada 30. maiju ir kļuvis par autorizētu Toyota tirdzniecības pārstāvi Liepājā. Tas nozīmē, ka gan jaunu, gan lietotu Toyota automašīnu pārdošana, gan pēcpārdošanas apkalpošana tiek veikta saskaņā ar Toyota ražotāja noteiktajiem standartiem. Tādējādi Liepājas un tās reģiona klienti un visi, kuri apmeklēs "Amserv Liepāja" salonu, saņems vēl kvalitatīvākus, inovatīvākus, daudzveidīgākus un ērtākus autosalona un servisa pakalpojumus. 

"Amserv Liepāja" Toyota pārstāvniecības atklāšana 30.05.2024. Foto: Valters Pelns
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus. Katru atsevišķo galerijas attēlu jūs varēsiet lejupielādēt no atvērtā attēla loga. Šajā izvēlnē var lejupielādēt visus galerijas attēlus vienā arhīvā.

Līdztekus "Amserv Liepāja" arī ieviests Latvijā pirmais jaunais Toyota pārstāvniecību dizaina un funkcionalitātes standarts. Šim nolūkam autocentrā veikta atbilstoša pārbūve un telpu iekārtojums. Koncepts ietver jaunu zīmola vizuālo identitāti apvienojumā ar īpaši izveidota klientu centra dizainu, sniedzot iespēju saņemt īpaši personalizētu pieeju un piedāvājot dažādus interaktīvus digitālus risinājumus plašākai produktu un pakalpojumu izpētei, lai rastu sev piemērotāko mobilitātes piedāvājumu. Piemēram, jūs varat digitāli iepazīt visu sava izvēlētā Toyota modeļa piedāvāto papildaprīkojumu. Interesanti, ka tieši šāds Toyota autocentrs, kāds tagad ir Liepājā, atradīsies arī Spānijā, Vācijā un citās Eiropas valstīs.

Jaunā salona vide ir patīkama radošām izpausmēm, kas lieliski saskan arī ar Toyota redzējumu tiekties pēc radošuma, iekļaušanas un harmonijas. Uz atklāšanas pasākumu, kas notika saulainā un karstā 30. maija dienā, "Amserv Liepāja" autosalonā bija atklāta arī mākslinieces Ildzes Oses gleznu izstāde. Ildze Ose ir profesionāla māksliniece un vides dizainere, kas strādā savā studijā Talsos un kuras darbus raksturo skaistā meklējumi hiperreālisma, maģiskā reālisma un pat naivisma stilā. Māksliniece veido grafiskus rakstus kombinācijā ar dabas tēliem un formām līdzīgi kā Toyota meklē saskarsmi starp tehniku, dabu un starp mobilitāti un ilgtspējību, papildinot citam citu. Izstāde "Amserv Liepāja" autosalona telpās priecēs klientus visu vasaru.

Autocentrs "Amserv Liepāja" piedāvā plašu jaunāko Toyota modeļu klāstu, tostarp pilnībā elektrificētos auto. Salonā aplūkojami un testa braucieniem pieejami būs daudzi no jaunākajiem un populārākajiem Toyota vieglo auto, SUV un komerctransporta modeļiem. Uzņēmējiem tiek piedāvāti visi Toyota Professional produkti, bet lietotu auto pircējus gaida iespēja iegādāties augstākās kvalitātes Toyota Approved lietotās automašīnas ar labāko garantiju un tehniskās palīdzības nodrošinājumu.

Svinīgā pasākuma reportāža no "Amserv Liepāja" autocentra, 30.05.2024. Foto: Valters Pelns
Klikšķiniet uz mazā attēla, lai atvērtu lielos galerijas attēlus. Katru atsevišķo galerijas attēlu jūs varēsiet lejupielādēt no atvērtā attēla loga. Šajā izvēlnē var lejupielādēt visus galerijas attēlus vienā arhīvā.

Kā allaž – Labi auto Labā vietā – tagad arī Liepājā, Brīvības ielā 146b!