Izvēlne Izvēlne
LV

VASARAS AKCIJA PILNĪBĀ ELEKTRISKAJAM TOYOTA BZ4X

22.06.2024

Brauc ar elektrību – brauc ar Toyota. Izbaudi leģendāro Toyota kvalitāti un  apvidus automašīnu ražošanas pieredzi pilnībā elektriskā automobiļa veidolā. Jaunais Toyota EV – bZ4X tagad par lielisku cenu, kurā ir iekļauts mājas lādētājs (Wallbox) ar standarta uzstādīšanu, apkopes programma uz 5 gadiem vai 75 000 km un Toyota Relax garantija līdz 10 gadiem vai 185 000 km nobraukumam. Atklāj elektromobiļu pasauli kopā ar Toyota un Amserv!

  • AKCIJAS PIEDĀVĀJUMS:
  • CENA NO 39 500 €;
  • CENA NO 35 000 € PRIVĀTPERSONĀM AR VALSTS ATBALSTU!
  • CENĀ IEKĻAUTS TOYOTA MĀJAS LĀDĒTĀJS AR STANDARTA UZSTĀDĪŠANU;
  • CENĀ IEKĻAUTA APKOPE UZ 5 GADIEM VAI 75 000 KM;
  • ĀTRA AUTO PIEGĀDE.

Iegādājoties Toyota bZ4X elektromobili, tu saņemsi bezmaksas mājas lādētāju Toyota MID 22 kW ar standarta uzstādīšanu (parastā cena 1373 € ar standarta uzstādīšanu). Lai atvieglotu uzlādi un kontrolētu to, Toyota mājas lādētāju var pārvaldīt no tava Toyota bZ4X elektromobiļa un MyToyota lietotnē.

Pieprasīt piedāvājumuPieteikt testa braucienu

TOYOTA EV LĀDĒTĀJS MID

  • Jauda: 22 kW
  • Autentifikācijas metode: RFID/MyToyota;
  • Savienojamība: WiFi, Ethernet, Bluetooth;
  • LTE (4G): Jā, iekļauts 10 gadu datu plāns;
  • Iekļauta bezvadu atjauninājumu iespēja.

PILNĪGS SIRDSMIERS

Sirdsmiers ir jaunā Toyota bZ4X standartaprīkojumā. Iegādājoties automobili, tu saņemsi produktus un pakalpojumus, kas ļaus pilnībā izbaudīt elektrisko laikmetu.

  • Cenā iekļauta apkopes programma līdz 5 gadiem vai līdz 75 000 km;
  • Vilces akumulatora garantija līdz 10 gadiem vai līdz 1 miljonam km;
  • Toyota Relax garantija līdz 10 gadiem vai 185 000 km;
  • Palīdzība uz ceļa līdz 10 gadiem;
  • Sienas lādētāja kabelis (Type 2 Mode 3) un kabelis (Type 2 Mode 2) uzlādei no mājsaimniecības kontaktligzdas.

KALKULATORI

Izmantojot nobraucamā attāluma un uzlādes laika kalkulatorus, tu uzzināsi, cik labi Toyota bZ4X atbilst tavam dzīvesveidam. Viss, kas tev jādara; ievadi savus braukšanas paradumus un uzlādes iespējas, un kalkulators parādīs, cik tālu vari nobraukt un kā optimāli uzlādēt savu Toyota bZ4X. Kalkulatori sniegti Toyota oficiālajā Latvijas mājaslapā.

Aprēķini Toyota bZ4X sniedzamību ar pilnu uzlādi...

Aprēķini Toyota bZ4X uzlādes laiku...

VALSTS ATBALSTS PRIVĀTPERSONĀM ELEKTROAUTO IEGĀDEI – 4500 €

Tagad elektroauto iegāde ir ne tikai videi draudzīga un pārdomāta izvēle, bet arī īpaši izdevīgs pirkums, jo jums ir iespēja saņemt valsts finansējumu, kā arī izmantot oficiālās pārstāvniecības piedāvātos papildu ieguvumus. Uzzini vairāk par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) atbalsta programmu bezemisiju un mazemisiju transportlīdzekļu iegādei šeit...

PROJEKTU FINANSIĀLI ATBALSTA EMISIJAS KVOTU IZSOLĪŠANAS INSTRUMENTS.

IZVĒLIES AKSESUĀRUS, KAS LIELISKI NODERĒS VISOS GADALAIKOS

Oriģinālie Toyota jumta bagāžnieki

Jumta bagāžnieki atvieglo lietu pārvadāšanu un ļauj uz jumta piestiprināt dažāda veida aprīkojumu – slēpes, snovbordu vai jumta kasti. Izturīgie rāmji ir aerodinamiski, lai samazinātu vēja pretestību, un ir aprīkoti ar slēdzamiem sānu pārsegiem drošībai. Jumta bagāžnieka komplektā ietilpst fiksēts uzstādāms jumta statīvs un montāžas komplekts.

Noņemams vai fiksēts vilkšanas āķis

Toyota oriģinālais vilkšanas āķa komplekts ir izstrādāts, lai nodrošinātu gan vilkšanas āķa, gan transportlīdzekļa konstrukcijas izturību. Ja automobilim ir uzstādīts sakabes āķis, tu vari vilkt ar bZ4X līdz 750 kg smagu piekabi vai uzstādīt velosipēda turētāju un pārvadāt līdz 3 velosipēdiem. Vēlāka noņemamā vilkšanas āķa uzstādīšana un noņemšana ir vienkārša un neprasa īpašas iemaņas.

Virsbūves papildu aizsardzība visa gada garumā

Īpašais keramiskais virsbūves aizsardzības līdzeklis nodrošina tava jaunā Toyota bZ4X krāsojumam divkāršu aizsardzību visa gada garumā, kas ir īpaši noderīgi ziemas mēnešos. Regulāra virsbūves aizsardzības līdzekļa lietošana palīdz ilgus gadus saglabāt ne tikai automobiļa skaisto izskatu, bet arī automobiļa augsto pēcpārdošanas vērtību.

Aksesuāru izmaksas nav iekļautas piedāvājumā. Lūgums interesēties pie mūsu Toyota pārdošanas konsultantiem par to pieejamību un cenām.

AKCIJAS NOSACĪJUMI UN AUTOMAŠĪNAS VIDES DATI

Toyota bZ4X vidējais elektrības patēriņš sastāda 14,4–17,9 kWh/100 km. Maksimālais nobraucamais attālums ar pilnu uzlādi – 415–513 km (saskaņā ar WLTP datiem). Nobraucamo attālumu ietekmē vairāki faktori, tostarp automobiļa pilnais svars, laikapstākļi un temperatūra, ceļa seguma veids un kvalitāte, kā arī braukšanas stils. Šie dati var neatspoguļot faktisko braukšanas sniegumu. Attēli ir ilustratīvi.

Attēli ir ilustratīvi. Piedāvājums attiecas uz automobiļiem, kas reģistrēti SIA “Amserv Motors” (oficiālie Toyota autocentri AMSERV MOTORS Rīgā, Krasta ielā 3 un AMSERV LIEPĀJA Liepājā, Brīvības ielā 146b) līdz 30.09.2024., vai kamēr ir pieejami akcijas automobiļi. Īpašie piedāvājumi nav apvienojami.

Iet uz modeļa sadaļu mājaslapā