Izvēlne Izvēlne
LV

GOLFA KLUBĀ REINIS 11. AUGUSTĀ IZSPĒLĒTS 2024. GADA "999 TŪRE" AMSERV UN TOYOTA POSMS

14.08.2024

AMSERV un TOYOTA posms "999 tūre" sacensību seriālā šovasar norisinājās 11. augusta svētdienā Golfa klubā Reinis. Šogad laika apstākļi tuvojās izdzīvošanas šovam, kad bagātīgas lietusgāzes mijās ar vētras cienīgām vēja brāzmām un pēkšņiem saules stariem ar negaisa dārdiem tālāk pamalē. Lietus uznācieni atkārtojās vairākkārt, tāpat kā spožā saule uz tumšo mākoņu un koši zilo debesu laukumu fona. Tradicionāli laukumā un stāvvietā bija apskatāmi TOYOTA jaunākie auto un bija divas iespējas uz hole-in-one, kas ir reta iespēja, ja balvā ir pilnīgi jauns auto. Demonstrāciju braucieniem bija pieejams pilnībā elektriskais Toyota bZ4X, kā arī ārēji uzlādējamo jeb Plug-In hibrīdu Toyota C-HR un RAV4 modeļi. Uz golfa laukuma šoreiz bija redzams elegantais septiņvietīgais Toyota Highlander un demonstrēti komercauto – jaunā Toyota Proace un Hilux. Labi auto – Labā vietā! TOYOTA, Golfa klubs Reinis un AMSERV MOTORS.


Paldies lieliskajai Golfa klubs Reinis komandai, visiem spēlētājiem, atbalstītājiem un viesiem par dalību un labestīgu kopā būšanu un draudīgo laika apstākļu profesionālo pārspēšanu!

Par pozitīvām izmaiņām videi draudzīgu elektromobiļu un ārēji uzlādējamo hibrīdu iegādes valsts atbalstam lasi https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/news/id/473

Ar eksponētajiem auto var iepazīties mūsu mājaslapas modeļu sadaļās: