Izvēlne Izvēlne
LV

PRIUS PLUG-IN HYBRID ārēji uzlādējamais hibrīds

25.10.2024

Labas ziņas – tagad noliktavā esošie Toyota Prius uzlādējamie hibrīdi ir pieejami ar atlaidi un līzinga likmi 0,99% + 3 mēnešu EURIBOR. Būtiski zināt – līdz gada beigām vienāds valsts atbalsts privātpersonām ir pieejams gan elektromobiļu, gan arī ārēji uzlādējamo hibrīdu (PLUG-IN) iegādei! 

Īpaša cena noliktavā pieejamajiem automobiļiem.

- CENA NO 39 450 €*
- IETAUPĪJUMS VISMAZ 6540 €
- LĪZINGA LIKME 0,99% + 3 MĒNEŠU EURIBOR
- ĀTRA PIEGĀDE

Pieprasīt piedāvājumu

Toyota Plug-in hibrīdu priekšrocības:

- Brīvība izlemt, vai uzpildīt degvielu uzpildes stacijā vai uzlādēt akumulatoru – vai abus.
- Iespēja nobraukt līdz 90 kilometriem tikai ar elektrisko jaudu, nesatraucoties par sniedzamību.
- Kluss brauciens ar lielisku dinamiku un sniedzamību.
- Mazāk emisiju un lielāka degvielas ekonomija, salīdzinot ar līdzīgu benzīna vai dīzeļdzinēju.

Godalgotais Prius

Jaunais, piektās paaudzes Toyota Prius Plug-in Hybrid 2023. gadā tika apbalvots ar prestižo Red Dot Design Award. Turklāt Toyota Prius Ņujorkas starptautiskajā autoizstādē ieguva balvu World Car Design of the Year, apsteidzot Ford un Ferrari, kuri arī šajā kategorijā iekļuva labāko trijniekā.

Kāda ir atšķirība starp Toyota pašuzlādes un Plug-in hibrīdiem?

Gan pašuzlādes hibrīdos, gan ārēji uzlādējamajos hibrīdos ir izmantotas līdzīgas tehnoloģijas, taču ar būtisku atšķirību. Abi nemanāmi pārslēdzas starp diviem enerģijas avotiem – efektīvu benzīna dzinēju un inteliģentu pašuzlādes hibrīda akumulatoru, kas drbina elektromotoru. Abos degvielas ekonomija Tier panākta uz elektroenerģijas rekuperāciju (daļēju atgūšanu) automašīnai veicot bremzēšanu vai samazinot ātrumu. Atšķirībā no pašuzlādes hibrīdiem ārēji uzlādējamos hibrīdus var uzlādēt, izmantojot ārēju enerģijas avotu – mājas lādētāju vai publiskās elektroauto uzlādes stacijas.

*) Līzinga piedāvājums ir biznesa klientiem. Uzskatāms piemērs. Toyota Līzings aprēķins veikts Toyota Prius Plug-In Hybrid  par cenu 39 450 EUR, ieskaitot PVN 21%. 5 gadu operatīvais līzings (kreditēšanas/nomas līgums).  Aizņēmuma likme: 4.701% (ko veido 3 mēnešu EURIBOR (vērtība 30.06.2024: 3.711%) + 0.99%). Pirmā iemaksa: 15%. Maksa par līguma sagatavošanu: 1.5% no automašīnas cenas. Atlikusī vērtība: 40%, nobraukums 100 000 km. Nomas maksājums 394,40 EUR. Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas kredīta atmaksāšanas iespējas! Piedāvājums attiecas uz automobiļiem, kas reģistrēti SIA "Amserv Motors" līdz 31.12.2024., vai kamēr ir pieejami akcijas automobiļi. Īpašie piedāvājumi nav apvienojami. Cenā iekļauts Pārstāvniecības atbalsts elektroauto un uzlādējamo (Plug-In) hibrīdu iegādei privātpersonām ar EKII atbalstu.

Apskati Prius sadaļu mūsu mājaslapāhttps://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/prius-plug-in

Apskati jaunākās izmaiņas videi draudzīgu automašīnu iegādes atbalstam privātpersonāmhttps://www.amservmotors.lv/toyota/lv/news/id/473