Izvēlne Izvēlne
LV

RAV4 PLUG-IN HYBRID – ĀRĒJI UZLĀDĒJAMAIS HIBRĪDS AR 0,99% + 3 MĒNEŠI EURIBOR LIKMI

25.08.2024

Labas ziņas – tagad noliktavā esošie Toyota RAV4 uzlādējamie hibrīdi ir pieejami ar atlaidi un līzinga likmi 0,99% + 3 mēnešu EURIBOR. Būtiski zināt – līdz gada beigām vienāds valsts atbalsts privātpersonām ir pieejams gan elektromobiļu, gan arī ārēji uzlādējamo hibrīdu (PLUG-IN) iegādei! 

Īpaša cena noliktavā pieejamajiem automobiļiem.

- CENA NO 48 400 €*
- IETAUPĪJUMS VISMAZ 5800 €
- LĪZINGA LIKME 0,99% + 3 MĒNEŠU EURIBOR
- ZIEMAS RIEPU UN DISKU KOMPLEKTS PAR ĪPAŠU CENU
- ĀTRA PIEGĀDE

Pieprasīt piedāvājumu

Ziemas riepas un diski par īpašu cenu

Toyota RAV4 Plug-In hibrīdam piedāvājam 18” vieglmetāla disku un 225/60/R18 Goodyear Ziemeļvalstu lameļu riepu komplektu par īpašu cenu – 1490 € (parastā cena 2578 €). Tu vari pievienot cenu ikmēneša maksājumiem.

Toyota Plug-in hibrīdu priekšrocības:

- Brīvība izlemt, vai uzpildīt degvielu uzpildes stacijā vai uzlādēt akumulatoru – vai abus.
- Iespēja nobraukt līdz 90 kilometriem tikai ar elektrisko jaudu, nesatraucoties par sniedzamību.
- Kluss brauciens ar lielisku dinamiku un sniedzamību.
- Mazāk emisiju un lielāka degvielas ekonomija, salīdzinot ar līdzīgu benzīna vai dīzeļdzinēju.

Kāda ir atšķirība starp Toyota pašuzlādes un Plug-in hibrīdiem?

Gan pašuzlādes hibrīdos, gan ārēji uzlādējamajos hibrīdos ir izmantotas līdzīgas tehnoloģijas, taču ar būtisku atšķirību. Abi nemanāmi pārslēdzas starp diviem enerģijas avotiem – efektīvu benzīna dzinēju un inteliģentu pašuzlādes hibrīda akumulatoru, kas drbina elektromotoru. Abos degvielas ekonomija Tier panākta uz elektroenerģijas rekuperāciju (daļēju atgūšanu) automašīnai veicot bremzēšanu vai samazinot ātrumu. Atšķirībā no pašuzlādes hibrīdiem ārēji uzlādējamos hibrīdus var uzlādēt, izmantojot ārēju enerģijas avotu – mājas lādētāju vai publiskās elektroauto uzlādes stacijas. 

*) Līzinga piedāvājums ir biznesa klientiem. Uzskatāms piemērs. Toyota Līzings aprēķins veikts Toyota RAV4 2.5 Plug-In Hybrid  par cenu 48400 EUR, ieskaitot PVN 21%. 5 gadu operatīvais līzings (kreditēšanas/nomas līgums).  Aizņēmuma likme: 4.701% (ko veido 3 mēnešu EURIBOR (vērtība 30.06.2024: 3.711%) + 0.99%). Pirmā iemaksa: 15%. Maksa par līguma sagatavošanu: 1.5% no automašīnas cenas. Atlikusī vērtība: 40%, nobraukums 100 000 km. Nomas maksājums 486,61EUR. Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas kredīta atmaksāšanas iespējas! Piedāvājums attiecas uz automobiļiem, kas reģistrēti SIA "Amserv Motors" līdz 30.09.2024., vai kamēr ir pieejami akcijas automobiļi. Īpašie piedāvājumi nav apvienojami. Cenā iekļauts Pārstāvniecības atbalsts elektroauto un uzlādējamo (Plug-In) hibrīdu iegādei privātpersonām ar EKII atbalstu.

Apskati RAV4 PLUG-IN sadaļu mūsu mājaslapāhttps://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/rav4-plug_in_HSD

Apskati jaunākās izmaiņas videi draudzīgu automašīnu iegādes atbalstam privātpersonāmhttps://www.amservmotors.lv/toyota/lv/news/id/473